Категории
BonBonBonkids.bg - За сладките деца
Категории

Общи условия


Общите условия уреждат взаимоотношенията между Продавач и Потребител (ползватели на електронният магазин) www.bonbonkids.bg Те са съобразени със закона за защита на потребителите. За решаване на потребителски спорове можете да ползвате платформа

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=BG
 
1.1 ПРОДАВАЧ е сайтът www.bonbonkids.bg, собственост на Агенция А ЕООД.
ПРОДАВАЧ е лицето с което ПОТРЕБИТЕЛ сключва договор за продажба на конкретна стока (стоки) в електронния магазин.
1.2 ПОТРЕБИТЕЛ е лице което се е съгласило с ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ във връзка със заявяване и закупуване на стока (стоки) в елекронния магазин.
1.3 АГЕНЦИЯ А ЕООД е търговско дружесво с ID 202566764. Седалище гр. Бургас ул. Лагуна №3, което създава и поддържа електронен магазин www.bonbonkids.bg, като единствено то има право да внася корекции на артикули, цени и променя условията на достъп до него.
1.4 ПОРЪЧКА е създадената от ПОТРЕБИТЕЛ заявка към електронния магазин за една или повече стоки. Тя се опакова и се отправя по куриер към предварително посочен адрес или офис на куриерска фирма. Одобрението на поръчката става след обаждане на служител на онлайн магазина за потвърждение. Потребителя получава имейл (електронно писмо) за потвърждение на поръчката.

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

1.5.1 Разглежданото на електронния магазин е абсолютно свободно.
1.5.2 За да се пазарува НЕ Е необходма задължителна регистрация.
1.5.3 При регистрация всеки ПОТРЕБИТЕЛ съхранява своите данни и получава достъп до всички услуги на магазина.
1.5.4 За да се пазарува НА ЕДРО е неоходма задължителна РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ТЪРГОВЦИ, след което те получават достъп до цени НА ЕДРО и възможност да осъщесвят поръчка.
1.5.5 В електронния магазин www.bonbonkids.bg на всяка стока е указана цена, производител и пълно описание за предоставяне на максимално обективна информация на всеки ПОТРЕБИТЕЛ.

ПОРЪЧКА НА СТОКИ

1.6.1 За да се направи поръчка на www.bonbonkids.bg е неоходимо да се попълнят от ПОТРЕБИТЕЛ: име фамилия, телефон, имейл адрес, населено място, пощенски код, адрес за доставка или офис на куриерска фирма (ЕКОНТ ЕКСПРЕС). При успешно направена поръчка Потребителят получава електронно писмо на посочения от него адрес с всички данни (поръчан артикул, цена, контактна информация на електронния магазин) и уникален номер на поръчка. След получаване на телефонно потвърждение, стоката се опакова и предава на куриер. Поръчки в електоронния магазин се приемат 24 часа 7 дни в седмицата.
1.6.2 За да се направи поръчка по телефон е необходимо Потребител да се свърже с консултант на указания номер в контакти. Работно време на консултант е от понеделник до петък от 9:00 до 17:30 събота от 10 до 13:00.
1.6.3 Поръчки получени без коректни данни се анулират до 24 часа поради невъзможност да бъдат изпълнени ако до това време не се получи корекция от страна на ПОТРЕБИТЕЛ.
1.6.4 Потребител може да откаже направена поръчка без да укаже причина за това. Отказ може да се направи на указания телефон или чрез електронно писмо, като е необходимо да укаже номер на поръчка.

ДОСТАВКА НА СТОКИ

1.7.1 Доставка на стоки се прави само след успешна поръчка.
1.7.2 Доставка на стоки не се извършва в неделя и официални празници.
1.7.3 Доставка се изпълнява от 1до 3 работни дни от момента на телефонно потвърждение. Продавачът използва услугите на куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС или SPEEDY.
Доставката се извършва на точно указан от ПОТРЕБИТЕЛ адрес или офис на куриерска фирма ЕКОНТ.
Актуални цени за доставки са указани в меню ПОРЪЧКИ И ДОСТАВКИ.
1.7.4 Заплащането на стоката се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ след предаването от куриер на ПОТРЕБИТЕЛ. Всички стоки са с опция преглед и тест.

ОТКАЗ ОТ ДОГОВОР, РЕКЛАМАЦИЯ И ЗАМЯНА

1.8.1 Потребителя има право на рекламация връщане или замяна на закупена от електронния магазин стока в рамките на 7 календарни дни от датата на получаване. ПОТРЕБИТЕЛЯ прави писменно известие чрез имейл или устно по указания на  телефон. Куриерските услуги са за сметка на ПОТРЕБИТЕЛ.

1.8.2 УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ на стоката е да бъде в оринална опаковка и етикети. Стоката да не бъде прана и гладена.
1.8.3 При рекламация и връщане на стока ПРОДАВАЧЪТ възстановява пълната сумата на ПОТРЕБИТЕЛЯ. Суми не се възстановяват докато ПОТРЕБИТЕЛЯ не върне стоката. Сумата се възстановява до 7 работни дни от датата на връщане на стоката чрез банков превод по сметка или трансфер чрез куриерска фирма.

ОТГОВОРНОСТ

1.9.1 Отговорност за недостатъци на стоката както и за възстановяването на платени
суми носи ПРОДАВАЧЪТ на стоката.
1.9.2 ПРОДАВАЧЪТ не носи отговорност пред трети лица за публикуваната в
електронния магазин информация относно нарушаване на авторски права или други права на интелектуална собственост.

ЗАБРАНА ЗА КОПИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ

1.10.1. Цялата информация на www.bonbonkids.bg е СОБСТВЕНОСТ на АГЕНЦИЯ А ЕООД , включва снимки и описания на артикули. Забранява се копиране на текстове и снимки, както и поставянето им на други сайтове и онлайн магазини без писмено разрешение от СОБСТВЕНИКА.

1.10.2 Всеки ПОТРЕБИТЕЛ може да осъществи обратна връзка с АГЕНЦИЯ А ЕООД на
посочен контактен телефон за да поставя въпроси, да прави предложения и да
получава информация.

 

Категории