Категории
BonBonBonkids.bg - За сладките деца
Категории

Поръчки и доставки

Уважаеми клиенти,

Ние от екипа на  Bonbonkids.bg предлагаме безплатна доставка от поръчки на стойност над 60 лв.

Работно време за връзка с нас:
Понеделник - Петък  от 9.00 до 17.30 
Събота   - от 10.00 до 13.00

1. Поръчки за продукти могат да бъдат направени през сайта с регистрация или без регистрация, а също така на посочения за връзка номер.
2. Всяка поръчка от Ваша страна като потребител на магазин Bonbonkids.bg има сила на договор между двете страни. 
3. При направена покупка от нашия магазин Bonbonkids.bg ние поемаме отговорността за доставката на стоката на обявената цена и бройката упомената от Вас.
4. Заплащането се осъществява с наложен платеж след получаване на стоката. Поръчки се изпълняват основно   Speedy или Еконт с  цена за доставка 5.00 лв до офис или адрес. 
5. Поръчка направена след 16.00 в делнични дни, събота и неделя или по време на официални празници се обработва на следващия работен ден. Срокът за комплектоване и доставка до посочения от Вас адрес  или до удобен за Вас офис  е от 1 до 3 работни дни.
6. Плащането се извършва в Български лев. Цената на обявения артикул е крайна с вкючено ДДС. 
7. Условия за отказ от извършена поръчка:
- Вие имате право да се откажете от извършената поръчка - това може да стане по два начина: да се свържете с нас на нашите телефони или да ни изпратите информация на е-майл bonbonkids.bg@abv.bg
8. Условия за връщане на закупена стока, замяна, връщане на сумата на плащането:
- В случаите, когато сте получили поръчката си и искате да се откажете от нея - това може да стане в рамките на 7 дни от датата на получаване. В този случай транспортните разходи в двете посоки са за Ваша сметка.
- В случаите, когато искате да  замените стока, вие трябва да ни съобщите на телефонният номер или е-майл, укажете стоката която искате да замените и укажите нов артикул, който искате да бъде изпратен, размер и цвят. В този случай транспортните разходи ще бъде за сметка на клиента. 
9. Изискване към стока при връщането и:
- Стоката трябва да бъде в оригинална опаковка, със съхранени етикети. Стоките не трябва да бъдат гладени и прани.

 

Моля имайте предвид, че ние ще се свържем с Вас, за да потвърдим Вашата поръчка. Поръчката Ви ще бъде приета и изпратена, само след като бъде потвърдена.

При липса или неточна информация за обратна връзка с Вас - поръчката се съхранява 24 часа. Ако не постъпи информация от Вас с коректни данни, поръчката ще бъде анулирана.

Приятно пазаруване с онлайн магазин  Bonbonkids.bg!

 

 

Категории